Antena 3 Actualitate Surpriză pentru câțiva tineri români care făceau scandal în Londra. Un poliţist a venit și le-a spus în românește așa: "Auzi, luați astea și..."

Surpriză pentru câțiva tineri români care făceau scandal în Londra. Un poliţist a venit și le-a spus în românește așa: "Auzi, luați astea și..."

de Gabriel Dano    |    25 Ian 2021   •   18:10
Surpriză pentru câțiva tineri români care făceau scandal în Londra. Un poliţist a venit și le-a spus în românește așa: "Auzi, luați astea și..."

Surpriză pentru câțiva tineri români care tulburau liniştea publică în Londra. Printre polițiștii care au fost trimiși să restabilească ordinea se afla și un om al legii care vorbea românește. Acesta s-a comportat însă la fel de ferm cu ei și le-a spus să-și ia lucrurile și să plece, dar le-a făcut și voia și a vorbit puțin în graiul de acasă.

Scena a fost filmată de unul dintre tineri și postată pe Tik Tok. „Zi-le ceva că eşti român de-al nostru!“, i-a cerut poliţistului unul dintre cei care deranjau liniştea publică.

„Luaţi ăstea şi plecaţi mai repede, că avem treabă“, a spus ferm poliţistul de origine română. Acesta a dat mâna și chiar s-a îmbrăţişat cu unul dintre tineri. „Ai greşit, plăteşti, oriunde ai fi în Marea Britanie“, a mai ținut acesta să le pună în vedere.

 

×
Subiecte în articol: Londra politist

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close