Antena 3 CNN Actualitate Surpriză uriașă. Cine votează guvernul Orban

Surpriză uriașă. Cine votează guvernul Orban

Surpriză uriașă. Cine votează guvernul Orban
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    03 Noi 2019   •   10:56

Negocieri extrem de tensionate. A început numărătoarea inversă pentru validarea sau invalidarea guvernului format de Ludovic Orban.

Partidele se pregătesc pentru ședințe de urgență în care vor decide cum se poziționează la votul de luni din plenul Parlamentului.

Cei mai curtați sunt parlamentarii Pro România în acest moment, dar și la PSD există trădători pe care Viorica Dăncilă i-a și avertizat cu excluderea din partid.

„Nu vom fi prezenţi în sală. Parlamentarii nu vor fi în sală (cei ai PSD - n.r.). Bineînţeles că sunt şi trădători, şi am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul 'foarfecă' şi să nu mai fie alături de social-democraţi, pentru că este clar că nu au niciun ataşament pentru acest partid”, a spus preşedintele PSD.

Preşedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat miercuri că are asigurate peste 233 de voturi pentru învestirea Guvernului, dar că negocierile vor fi continuate până luni pentru a convinge cât mai mulţi parlamentari să voteze noul executiv şi pentru a preveni „eventuale absenţe sau dezertări”.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru învestirea Guvernului Orban va avea loc luni.

Citiți și:

Mihai Fifor: „Guvernul Orban va declanșa creșterea facturilor la gaze și energie electrică”

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close