Antena 3 CNN Actualitate Surprize de la meteorologi. Cum se schimbă vremea în zilele următoare

Surprize de la meteorologi. Cum se schimbă vremea în zilele următoare

Surprize de la meteorologi. Cum se schimbă vremea în zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Aug 2019   •   09:13

VREMEA. Vremea se va menţine cãlduroasã, local canicularã joi în sudul şi în vestul ţãrii, unde dupã-amiaza disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturã-umezealã va atinge şi izolat va depãşi pragul critic de 80 de unitãţi.

Cerul va fi variabil, iar dupã-amiaza şi seara, pe arii restrânse la deal, la munte şi în nord-vestul teritoriului vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Temperaturile maxime se vor situa între 26 de grade în nordul litoralului şi 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei şi 23 de grade în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 30 august

Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã local în vestul şi în sud-vestul ţãrii, unde şi disconfortul termic se va menţine ridicat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge sau va depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi.

Cerul va fi variabil şi, îndeosebi dupã-amiaza şi seara, izolat, mai ales în zonele de deal şi de munte, precum şi în sud-estul teritoriului, vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral şi 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 august

Vremea se va menţine cãlduroasã, izolat canicularã la amiazã în sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil şi doar izolat, dupã-amiaza, îndeosebi în zonele montane şi în regiunile nordice, vor fi ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral şi 35 de grade în sud-vestul extrem al ţãrii, iar cele minime se vor situa între 9 şi 22 de grade.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close