Antena 3 CNN Actualitate Surse: Copilul dat dispărut în Cluj ar fi fost găsit mort, pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său

Surse: Copilul dat dispărut în Cluj ar fi fost găsit mort, pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său

Copilul dat dispărut acum 3 zile, atunci când ar fi trebuit să se întoarcă împreună cu tatăl său din vacanța în Ungaria, ar fi fost găsit mort pe bancheta din spate a autoturismului. Părintele este în continuare de negăsit.

Surse: Copilul dat dispărut în Cluj ar fi fost găsit mort, pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Laura Dinu    |    28 Iul 2020   •   08:10

Update 13.00: Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul ar fi fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii condusă de tatăl său, în zonă localității Lita, județul Cluj. Tatăl este în continuare dispărut și căutat de polițiști. În acest moment se fac cercetări pentru neglijență sau omor.

Dispariție învăluită în mister. Un copil de 8 ani din Cluj Napoca este de negăsit de 3 zile, de când ar fi trebuit să se întoarcă din vacanța din Ungaria, unde a fost cu tatăl său. Părinții băiatului sunt divorțați de un an iar băiatul este crescut de mamă, așa că merge periodic la tatăl sau.

Poliția a fost sesizată de mama băiatului cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu acesta încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. 

”Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav”

”Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declară mama băiatului.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca au fost sesizați de către o femeie din Cluj Napoca cu privire la faptul că, din data de 25 iulie, în jurul orei 22.00, aceasta nu a mai putut lua legătura cu fiul său minor în vârstă de 8 ani. Băiatul are o înălțime de 1.5 m, 43 kg, păr șaten, ochi căprui și față ovală”, este declarația reprezentantului Poliției.

×
Subiecte în articol: copil disparut Cluj
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close