Antena 3 CNN Actualitate Surse din poliţie: Chauncey Hardy a fost lovit de mai multe persoane

Surse din poliţie: Chauncey Hardy a fost lovit de mai multe persoane

Surse din poliţie: Chauncey Hardy a fost lovit de mai multe persoane
Sursa foto: Foto:ctpost.com
13 Oct 2011   •   07:42

Baschetbalistul Chauncey Hardy nu a fost lovit de o singură persoană, susţin surse din poliţie. Se pare că în altercaţie au fost implicate mai multe persoane. Între timp, ancheta medicală a scos la iveală şi alte nereguli.  Din raport reiese ca cei doi medici care au fost de gardă nu au investigat şi monitorizat corect pacientul. Mai mult, deşi i s-a pus diagnostic de traumatism cerebral, iar tomograful din spital nu funcţiona, baschetbalistul nu a fost tranferat de urgenţă la alt spital.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a cerut sancţiuni drastice în cazul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy. Cu toate că sportivul a fost internat cu traumatism cranio-cerebral, medicul de gardă nu l-a transferat la un spital care dispunea de tomograf.

Sicriul cu trupul baschetbalistului american ucis la Giurgiu a plecat miercuri seară în Statele Unite. Odată cu sportivul, au plecat şi antrenorul echipei dar şi un coechipier. Cei doi nu se vor mai întoarce la CSS Giurgiu. De altfel, mai mulţi sportivi sunt hotărâţi să plece de la echipă în urma tragediei petrecute.

Sportivul a murit duminică seară, la spitalul Bagdasar din Bucureşti, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost bătut într-un bar din Giurgiu. Ambasada Americii la Bucureşti şi Federatia Română de Baschet vor organiza vineri o ceremonie în memoria baschetbalistului Chauncey Hardy.

 


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close