Antena 3 CNN Actualitate Surse: Guvernul vrea să adopte joi OUG pentru ridesharing

Surse: Guvernul vrea să adopte joi OUG pentru ridesharing

Surse: Guvernul vrea să adopte joi OUG pentru ridesharing
19 Iun 2019   •   14:36

Scandal în Parlament, acolo unde actul normativ care reglementează activitatea companiilor de ridesharing nu a putut fi dezbătut de Senat.

Parlamentarii PSD nu au venit la şedinţă, aşa că nu a fost cvorum, iar lucrările au fost amânate. Potrivit surselor, Guvernul ar vrea să adopte noile prevederi prin ordonanţă de urgenţă chiar mâine, dar documentul încă nu are aprobarea comitetului economic şi social.

Lucian Bode, senator PNL-  „În continuare fug de responsabilitate, îmi pare rău să spun, dar s-au comportat ca niște lași, ne-au lăsat fără cvorum pentru că au primit ordin că vor adopta prin OUG, ceea ce nu este deloc productiv, corect, este și neconstituțional. Noi suntem determinați ca marți, în ședința comisiilor, să luăm în dezbatere acest proiect de lege și să îi dăm un raport de adoptare. Am văzut că reprezentanții UDMR și ALDE susțin și vom avea majoritate fără PSD”. 

Cătălin Drulă, senator USR- „Absolut regretabil, majoritatea crează o problemă prin OUG după care.. lașitate, toată lumea fuge într-un colț, vine altă OUG care ne îndoiaie”. 

×
Subiecte în articol: scandal parlament
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close