Antena 3 CNN Actualitate Surse: Motivul pentru care a fost răpit omul de afaceri dintr-o parcare din nordul Bucureştiului. Victima a refuzat cererea agresorilor, dar a venit cu o contraofertă

Surse: Motivul pentru care a fost răpit omul de afaceri dintr-o parcare din nordul Bucureştiului. Victima a refuzat cererea agresorilor, dar a venit cu o contraofertă

Apar noi indicii despre motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare subterană din nordul Capitalei. 

de Georgiana Murgilă    |    08 Mai 2024   •   11:40

Potrivit unor surse, victima le-ar fi declarat anchetatorilor că răpitorii, trei la număr, i-ar fi cerut parolele portofelului de criptomonede pe care îl deține, iar el ar fi refuzat. 

În schimb, ca să scape cu viață, le-ar fi oferit 10.000 euro, toți banii cash pe care îi avea în casă. 

Este vorba de bărbatul de 33 de ani care a fost răpit din parcarea subterană a unui complex de lux din nordul Capitalei în care acesta locuiește. 

Cei care l-au răpit ar fi trei indivizi, se suspectează că și ei, la rândul lor, sunt moldoveni, şi ar fi acționat la pont.

Răpitorii bărbatului ar fi acţionat la pont

Adică ei ar fi știut faptul că acest bărbat deținea criptomonede, astfel că au venit să îi ceară parolele portofelului virtual, lucru pe care l-ar fi refuzat bărbatul de 33 de ani.

Tocmai de aceea a ajuns încătușat într-o dubă cu care a fost transportat până la Podul Pipera din Capitală. 

Pe drum ar fi fost bătut crunt, însă acesta nu ar fi cedat, nu le-ar fi dat parola și, mai mult decât atât, a încercat să le ofere 10.000 euro, toți banii cash pe care îi avea în casă.

Însă cei trei atacatori au refuzat, l-au bătut şi l-au abandonat încătușat pe un câmp. 

Acolo a fost văzut de un trecător, cel care a sunat la 112 și a spus poliției de faptul că a găsit un bărbat rănit, încătușat la marginea străzii. 

Anchetatorii încearcă acum să-i identifice pe cei trei indivizi, au mai multe date despre ei, au descrierea făcută chiar de către victimă şi descrierea făcută de agentul de pază, cel care a alertat și el autoritățile în momentul în care a asistat la scena demnă de filmele cu mafioți.

Se suspectează că cel puțin o parte dintre ei ar fi reușit deja să părăsească țara, având în vedere că pe numele lor nu a fost dată nicio măsură preventivă, nicio măsură de restricție.

Anchetatorii au ridicat până acum camere de supraveghere și au refăcut întreg traseul acestor atacatori, au luat și probe din acea dubă, care ar fi o maşină cu numere de București. 

În plus, autovehiculul ar fi fost vândut de mai multe ori, în așa fel încât nu se știe nici măcar cine este proprietarul acestui autoturism cu care a fost răpită victima.

×
Subiecte în articol: rapire bărbat răpit criptomonede
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close