Antena 3 CNN Actualitate Surse: Preşedintele Traian Băsescu se află în staţiunea Covasna

Surse: Preşedintele Traian Băsescu se află în staţiunea Covasna

Surse: Preşedintele Traian Băsescu se află în staţiunea Covasna
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Oct 2012   •   12:28

Preşedintele Traian Băsescu se află, sâmbătă, în staţiunea Covasna, afirmă surse locale, potrivit cărora şeful statului este cazat la vila de protocol din oraş, conform Mediafax.
   
Potrivit unor surse locale, preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă în jurul prânzului, în staţiunea Covasna, fiind cazat la vila de protocol.
   
Surse oficiale au precizat că şeful statului se află într-o vizită privată, alături de soţia lui, Maria Băsescu.
   
Cea mai recentă vizită a preşedintelui în zonă a avut loc în luna august. Atunci, Traian Băsescu şi-a petrecut week-end-ul în judeţele Covasna şi Harghita, împreună cu soţia sa, Maria, vizitând Lacul Sfânta Ana şi Băile Balvanyos.
   
O altă vizită privată a lui Traian Băsescu în judeţul Covasna a avut loc în luna aprilie 2011. Atunci, Băsescu a fost cazat la vila de protocol din staţiunea Covasna.
   
În decembrie 2010, Traian Băsescu a participat, în staţiunea Covasna, la cel de-al treilea Congres al Mişcării Creştin-Democrate Maghiare din România - platformă a UDMR, el spunând atunci că prezenţa sa este o dovadă de respect pentru partenerul de guvernare.
   
În februarie 2009, şeful statului a vizitat de mai multe ori judeţul Covasna, el întâlnindu-se, la vila de protocol din staţiunea Covasna, cu primarii şi preşedinţii de consilii judeţene din Covasna şi Harghita, şi participând la Festivalul Internaţional de Pomana Porcului din staţiunea Balvanyos.

×
Subiecte în articol: presedinte Covasna sef stat statiune
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close