Antena 3 CNN Actualitate Surse: PSD, probleme cu organizarea mitingurilor

Surse: PSD, probleme cu organizarea mitingurilor

Surse: PSD, probleme cu organizarea mitingurilor
20 Noi 2017   •   15:50

Probleme în PSD pentru organizarea mitingurilor de susținere a lui Liviu Dragnea. Cei din teritoriu se tem însă că nu va exista o prezență mare, pentru că în acea perioadă există o mini-vacanță.

Surse din PSD au precizat pentru stiripesurse că mulți lideri județeni ar fi dorit organizarea unui astfel de miting în apropiere de 1 Decembrie, ziua națională a României, mai ales că tema mitingului este ”România”. Aici încep însă problemele de calendar. În perioada respectivă, bugetarii și o parte a angajaților de la privat vor avea o mini-vacanță de câteva zile, ceea ce nu va facilita sub nicio formă o prezență crescută, așa cum s-a cerut de la nivel central.

După această mini-vacanță încep pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă, ceea ce, din nou, nu va facilita o prezență spectaculoasă.

Surse din PSD au explicat că majoritatea liderilor județeni se tem de un adevărat fiasco, ceea ce ar însemna, în primul rând, un dezastru electoral pentru partid, care și-ar pierde argumentul că este susținut de milioane de români.

Mai mult decât atât, liderii PSD se tem de o scindare a României. Există riscul ca odată cu mitingurile PSD să fie organizate și alte acțiuni de protest ale celor care susțin mișcarea #Rezist sau #CorupțiaUcide. În contextul unor ample mișcări de stradă cu două tabere adverse există riscul ca lucrurile să degenereze și să se ajungă la o tranșare politică a situației, chiar în preajma Sărbătorilor, lucru cu totul nedorit de către liderii PSD.

Intrat prin telefon în emisiunea Esențial, Codrin Ștefănescu susține că aceste zvonuri nu sunt adevărate.

„Nu, nu este reală informația. E o prostie. (....) Unul la mână, niciun miting nu se face pentru susținerea lui Liviu Dragnea. Este susținut de 537.000 de membri de partid care l-au votat președinte. Toată lumea susține pe Dragnea și PSD. Mitingul ăsta este împotriva statului paralel, împotriva faptului că oamenii din aceste instituții folosesc banii publici și își folosesc subordonații și structurile în folosul unei puteri oculte, împotriva încălcării drepturilor și libertăților cetățenești”, a declarat secratul general al PSD. 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close