Antena 3 CNN Actualitate Surse: Raportul „10 August”, desecretizat: cine a comandat şi a susţinut violenţele din Piaţa Victoriei

Surse: Raportul „10 August”, desecretizat: cine a comandat şi a susţinut violenţele din Piaţa Victoriei

Surse: Raportul „10 August”, desecretizat: cine a comandat şi a susţinut violenţele din Piaţa Victoriei
14 Noi 2019   •   17:13

Surse din DIICOT citate de publicația online HotNews.ro susțin că un subsecretar de stat din Ministerul de Interne, Mihai Valeriu, ar fi ținut permanent legătura cu Liviu Dragnea și cu liderii huliganilor în timpul protestului ”Diaspora vine acasă” din 10 august 2018.

Acesta ar fi fost cel care a dat ordinele după ce fostul ministru de Interne, Carmen Dan, aflată în concediu în acea zi, a venit la minister și a preluat comanda operațiunilor.

Informația că ar fi existat un dialog permanent între Mihai Valeriu, liderii huliganilor și Liviu Dragnea nu face parte din raportul desecretizat joi de Ministerul de Interne, mai notează jurnaliștii de la HotNews.

Citește Și Ministrul de Interne, despre dosarul 10 august: „Dacă Mihai Fifor ar fi desecretizat acest raport, el ar fi fost trimis până acum la DIICOT”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că raportul despre evenimentele din 10 august a fost declasificat şi a fost trimis către DIICOT, pentru a fi folosit în ancheta care are loc în urma plângerilor depuse de persoane implicate

 

 

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei carmen dan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close