Antena 3 CNN Actualitate Surse: Tudorel Toader e foarte afectat de situație și a cerut răgaz până joi să se gândească la demisie. Ministrul: Nu mi-a cerut demisia

Surse: Tudorel Toader e foarte afectat de situație și a cerut răgaz până joi să se gândească la demisie. Ministrul: Nu mi-a cerut demisia

Surse: Tudorel Toader e foarte afectat de situație și a cerut răgaz până joi să se gândească la demisie. Ministrul: Nu mi-a cerut demisia
17 Apr 2019   •   19:07

UPDATE Tudorel Toader a spus ulterior că, de fapt, nu a cerut niciun timp de gândire, în condițiile în care Viorica Dăncilă nu i-a cerut demisia.

”O simplă precizare! Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gândire privind demisia, în conditiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A ramas că acest subiect îl vom aborda mâine dimineață, la orele 09.30!” a scris Tudorel Toader pe Facebook.

UPDATE Tudorel Toader a plecat de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă și a cerut răgaz până joi, a spus că e foarte afectat și are nevoie de timp de gândire dacă își dă sau nu demisia, susțin surse citate de Antena 3.

UPDATE  Întâlnirea cu Tăriceanu s-a încheiat, iar Tudorel Toader a ajuns la discuțiile cu premierul Viorica Dăncilă. Urmează ca ministrul Justiției să anunțe dacă își dă sau nu demisia. 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află în biroul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și discută de mai bine de o oră, după ce PSD a decis remanierea lui dn Guvern. 

Tăriceanu este cel care l-a susținut întotdeauna pe Tudorel Toader, chiar și atunci când a fost criticat. 

În momentul de față nu se știe dacă Toader își va da sau nu demisia din funcție. 

Ministrul Justiției spunea marți că va fi ministru până când în Monitorul Oficial va fi publicată decizia de revocare din funcție. 

 

Știre în curs

×
Subiecte în articol: tudorel toader ministrul Justitiei
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close