Antena 3 CNN Actualitate Suspectul în cazul uciderii cetățeanului iranian, arestat. Ce a făcut imediat după crimă

Suspectul în cazul uciderii cetățeanului iranian, arestat. Ce a făcut imediat după crimă

Suspectul în cazul uciderii cetățeanului iranian, arestat. Ce a făcut imediat după crimă
30 Mar 2016   •   08:10

Judecatorii Tribunalului Ilfov l-au arestat marti seara pe principalul suspect in cazul uciderii cetateanului iranian, gasit impuscat saptamana trecuta in orasul Voluntari, scriu stirileprotv.ro.

Houssein Anvari a sustinut in fata instantei ca nu are nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat si ca nu stie de ce a fost amestecat in aceasta poveste. Anchetatorii banuiesc ca mobilul crimei ar fi jaful.

Housseini Anvari Seyed este suspectul principal in cazul uciderii unui om de afaceri iranian, acum 6 zile. Cel retinut il cunostea pe iranian si se ocupa, si el, de schimburi valutare.

Anchetatorii suspecteaza ca motivul pentru care Housseini si-a impuscat prietenul ar fi 80 de mii de euro, bani pe care iranianul ii avea asupra sa in ziua in care a fost impuscat mortal, in propria masina, in orasul Voluntari. Imediat dupa crima, suspectul a plecat in Iran de unde s-a intors marti dimineata.

Cristian Calinita, avocat: "Daca se stia vinovat in vreun fel sau complice credeti ca se intorcea din Iran? A plecat la un parastas. A aflat de crima de la sotie, prieteni, nu mai stiu exact. Erau prieteni de 25 de ani. Nu faceau afaceri impreuna."

Imediat ce a ajuns la Aeroportul Otopeni, barbatul a fost ridicat de politisti.

Procurorii au aflat ca Housseini desfasura acelasi tip de afacere ca si victima, anume detinea case de schimb valutar precum aceasta, care i-a fost perchezitionata sambata trecuta. Politistii au ridicat mai multe probe dar si imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Anchetatoriilor nu le-a fost greu sa ajunga la suspectul principal, intrucat acesta era ultima persoana cu care Naseh Javadi a vorbit la telefonul mobil inainte sa moara.

Totusi procurorilor le lipsesc doua elemente importante: banii furati si arma de 9 milimetri cu care a fost ucis iranianul. Politistii spun ca Housseini nu a mai fost implicat in fapte cu violenta. Casatorit, cu un copil, iranianul a sustinut in fata instantei ca nu este autorul omorului. El a fost arestat iar daca va fi gasit vinovat, poate fi inchis pe viata. 

×
Subiecte în articol: suspect arestat
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close