Antena 3 CNN Actualitate Un suspect de Covid, plasat în carantină, făcea "liniuţe" în centrul oraşului. Radarul a prins, simultan, două maşini cu 120 km/h

Un suspect de Covid, plasat în carantină, făcea "liniuţe" în centrul oraşului. Radarul a prins, simultan, două maşini cu 120 km/h

Un tânăr de 20 de ani care a fost plasat de Direcţia de Sănătate Publică în carantină la domiciliu, pentru că intrase în contact cu o persoană depistată pozitiv cu Covid, a fost prins de poliţişti în timp ce se întrecea cu maşina cu un alt tânâr.

Un suspect de Covid, plasat în carantină, făcea "liniuţe" în centrul oraşului. Radarul a prins, simultan, două maşini cu 120 km/h
Sursa foto: foto: Hepta
de Cristi Popovici    |    14 Sep 2020   •   19:39

Cursa ilegală a avut loc în miez de noapte pe străzile din municipiul Roman. Doi tineri, ambii de 20 de ani, au fost prinşi de poliţiştii de la Rutieră rulând, în paralel, cu viteza de 120 de kilometri pe oră, chiar pe un bulevard din centrul oraşului, potrivit IPJ Neamţ.

La verificări, poliţiştii au descoperit că unul din tineri, în vârstă de 20 de ani, ar fi trebuit să fie acasă, în carantină la domiciliu. El fusese plasat în izolare de Direcţia de Sănătate Publică, întrucât intrase în contact cu o persoană infectată cu Covid.

„Cei doi au fost depistați cu aparatul radar rulând în paralel cu viteza de 120 km/h, în interiorul municipiului Roman, pe traseul bulevardul Roman Mușat – strada Mihai Viteazu – strada Ștefan cel Mare – strada Oituz – strada Sucedava – bulevardul Roman Mușat. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Cum nu a respectat carantina, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Nu este singura sancţiune. El a rămas şi fără permis pentru următoarele trei luni, la care i s-a mai adăugat un dosar penal pentru "liniuţele" de pe bulevard. 

Ultima acuzaţia care i-a fost adusă, atât lui cât şi celuilalt şofer, este de "împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice".

 

×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close