Antena 3 CNN Actualitate Suspecţii de crimă ai Larei Şaban au fost arestaţi: "Nu noi am ucis-o pe Lara, ci doi turci, noi doar am transportat cadavrul"

Suspecţii de crimă ai Larei Şaban au fost arestaţi: "Nu noi am ucis-o pe Lara, ci doi turci, noi doar am transportat cadavrul"

Suspecţii de crimă ai Larei Şaban au fost arestaţi: "Nu noi am ucis-o pe Lara, ci doi turci, noi doar am transportat cadavrul"
Sursa foto: foto: Antena3
29 Mai 2012   •   14:55

Tănăra dispărută la începutul lunii în Constanţa, Lara Şaban, a fost găsită moartă. Iar principalul suspect este fratele ei. Cadavrul a fost găsit într-o lizieră în apropiere de Năvodari. Anchetatorii spun că fratele ei a omorît-o  împreună cu un complice, fost jandarm, pentru suma de 80,000 de euro.


Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a îi lua 80.000 de euro, cei doi urmând să fie audiaţi marţi de un judecător, care va decide asupra propunerii Parchetului de arestare a lor pentru asasinat, informează Ministerul Public.
   
Până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 3 mai 2012, în jurul orei 17.30, inculpaţii au ucis-o pe Lara Şaban cu scopul de o deposeda de o sumă mare de bani (aproximativ 80.000 euro), aflată în posesia ei, după care au ascuns cadavrul victimei.
   
Tânăra dispărută este din Constanţa, dar locuieşte în Turcia, unde, conform declaraţiilor rudelor sale, s-ar fi căsătorit, numai religios, cu un om de afaceri şi politician turc, Huseyn Sipahi, candidat la Primăria oraşului Istanbul. Tânăra, care are o fetiţă de trei ani, a venit în ţară în luna aprilie, împreună cu fetiţa sa şi cu o prietenă, cu intenţia de a achiziţiona un apartament.

Citeşte şi:  Cadavrul Larei Şaban, găsit de anchetatori pe un câmp într-o lizieră.




×
Subiecte în articol: ucisa asasinat
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close