Antena 3 CNN Actualitate Suspecții în cazul Castellano, săltați de poliție. Ce spun autoritățile

Suspecții în cazul Castellano, săltați de poliție. Ce spun autoritățile

Suspecții în cazul Castellano, săltați de poliție. Ce spun autoritățile
23 Ian 2019   •   14:36

Șase mandate de percheziție și reținere au fost emise miercuri dimineață de polițiști. Sunt căutați suspecții care au spart casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo.

Perchezițiile sunt făcute de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei. Există un dosar deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 

Vorbim de suspecți în cazul furtului de la finalul anului 2018 din casa lui Castellano, unde au dispărut mai multe lucruri de valori.

”Cercetările au fost declanșate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspunderea penală, precum și pentru recuperarea prejudiciului.


În această dimineață, 23 ianuarie 2019,  Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară în județul Ilfov și municipiul București, precum și mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbați suspectați de comiterea infracțiunii menționate După finalizarea perchezițiilor, persoanele vizate au fost conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei.


În acest moment, în fața anchetatorilor, la audieri, se află trei bărbați, unul în vârstă de 46 de ani și doi de 40 de ani.
În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate sume de bani și au fost indisponibilizate două autoturisme.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și tăinuire.”, se arată într-un comunicat al Poliției.

×
Subiecte în articol: suspecţi Politie
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close