Antena 3 CNN Actualitate Suspecții în cazul crimei din Piața Constituției, ridicați și audiați: ”Aici e mafie mare”

Suspecții în cazul crimei din Piața Constituției, ridicați și audiați: ”Aici e mafie mare”

Suspecții în cazul crimei din Piața Constituției, ridicați și audiați: ”Aici e mafie mare”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Mateescu
04 Oct 2019   •   20:23

Opt suspecţi au fost ridicaţi vineri şi duşi la audieri, pentru crima din fața Parlamentului, de la începutul săptămânii.

Indivizii au fost căutaţi de poliţişti în cartierul Tei din Capitală. Procurorii au percheziţionat peste 20 de locuinţe şi au ridicat mai multe arme albe.

Zeci de case au fost percheziționate de procurori în căutarea celor care au ucis atunci în bătaie un bărbat de 40 de ani. Pentru că suspecţii sunt consideraţi periculoşi, agenţii au purtat şi veste anti-înjunghiere.

Vecin: “Păi aici e mafie mare, câte 50, 60 de inşi în stradă. Aici dacă spui o vorbă, a doua zi vine şi îţi dă foc la casă.”, informează Știrile PRO TV.

Reamintim că un bărbat a decedat şi altul a fost rănit, duminică noapte, în urma unui conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane, în Piaţa Constituţiei, potrivit Poliției Capitalei.

"În urma loviturilor, unul dintre bărbaţi a decedat. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi mai multe persoane au fost audiate. Sunt în desfăşurare mai multe activităţi în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept", precizează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close