Suspectul crimei din Militari a fost arestat. Conflictul a izbucnit de la etnobotanice

de G.S.    |    L.D.    |    02 Dec 2012   •   23:30
Suspectul crimei din Militari a fost arestat. Conflictul a izbucnit de la etnobotanice

Tânărul de 29 de ani înjunghiat sâmbătă seară pe bulevardul Timişoara din sectorul 6 a încetat din viaţă la Spitalul Universitar, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei, pentru agenţia Mediafax.

Update 23.28 - Suspectul crimei din Militari a fost arestat. Acesta este suspectat că a ucis un tânăr în urma unui scandal cu etnobotanice.

Update 22.34
- Un bărbat de 37 de ani, suspect în cazul tânărului care a murit după ce a fost înjunghiat sâmbătă seară în sectorul 6, este audiat duminică seară de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, informează Poliţia Capitalei.

El fusese adus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii sanitare, însă medicii nu l-au putut salva.
   
Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Omoruri şi de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
   
Potrivit surselor citate, în jurul orelor 20.00, tânărul se plimba cu prietena lui şi ar fi intrat în conflict cu un bărbat.
   
Tânăra le-a spus poliţiştilor că, în urma unui schimb de replici dintre prietenul ei şi respectivul bărbat, acesta din urmă ar fi scos cuţitul şi l-a lovit pe tânăr în torace.
   
Un echipaj SMURD sosit de urgenţă la faţa locului l-a transportat pe tânăr la Spitalul Universitar.
   
Reprezentanţii SMURD au declarat că tânărul a fost înjunghiat foarte aproape de zona inimii şi, pe drumul spre spital, a intrat în stop cardio-respirator, astfel că medicii au început să îi facă manevre de resuscitare.

x close