Antena 3 CNN Actualitate Suspectul principal în cazul crimei de la Braşov a fost prins în apropierea Capitalei

Suspectul principal în cazul crimei de la Braşov a fost prins în apropierea Capitalei

Suspectul principal în cazul crimei de la Braşov a fost prins în apropierea Capitalei
Sursa foto: Foto: lyfeandlyrics.wordpress.com
de N.B.    |    12 Aug 2011   •   08:57
Update - Principalul suspect în cazul crimei de la Braşov a fost prins vineri dimineaţa. Bărbatul a fost prins în apropierea Capitalei. Se suspectează că acesta ar fi încercat să fugă în Bulgaria.

Un bărbat din Prahova a fost înjunghiat mortal aseară în Braşov. Victima se întorcea din Franţa cu un autocar în care a avut o dispută cu un unchi de-al său.

Cearta a continuat şi după ce au coborât, iar unul dintre cei doi bărbaţi a scos un cuţit pentru a pune punct conflictului. Ucigaşul a fugit, iar poliţiştii braşoveni încearcă acum să-i dea de urmă.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiat în faţa unui complex comercial din autogara Bartolomeu. Bărbatul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Agresorul a fugit de la locul faptei cu o maşină. Criminaliştii au ajuns imediat la faţa locului, de unde au prelevat probe care să-i ajute pe poliţişti să-I identifice pe agresori.

Rudele victimei susţin că făptaşul este un apropiat al lor şi că cei doi s-ar fi certat din cauza banilor. Poliţiştii au făcut mai multe filtre în oraş pentru a-I prinde pe criminal.
 

×
Subiecte în articol: cutit Brașov cearta suspect crima prins
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close