Antena 3 CNN Actualitate Suspiciune de canibalism într-o localitate din Iaşi. Un cadavru mutilat a fost descoperit în grădina unui bărbat care s-a sinucis

Suspiciune de canibalism într-o localitate din Iaşi. Un cadavru mutilat a fost descoperit în grădina unui bărbat care s-a sinucis

Suspiciune de canibalism într-o localitate din Iaşi. Un cadavru mutilat a fost descoperit în grădina unui bărbat care s-a sinucis
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2015   •   08:33

Caz şocant într-o localitate de lângă Iaşi! Sinuciderea unui bărbat de 43 de ani a dus la o descoperire sinistră. În curtea acestuia a fost găsit cadavrul unui alt localnic, dispărut în urmă cu două luni. Trupul neînsufleţit fusese mutilat şi era legat cu o sfoară.

Anchetatorii se tem ca cele două cazuri să nu aibă legătură cu dispariţia altor doi bărbaţi din zonă.

Cadavrul mutilat al unui bărbat a fost descoperit în curtea unui ieşean. Acesta îşi pusese capăt vieţii cu doar o zi înainte, iar fiul său venise să pregătească înmormântarea. Cadavrul ascuns în curte le scăpase poliţiştilor, care veniseră de fapt să ancheteze sinuciderea.

Poliţiştii au stabilit, pe baza testelor ADN, că trupul mutilat aparţinea unui bărbat dat dispărut în urmă cu câteva luni. Se bănuieşte că a fost ucis de prietenul lui de pahar, care, înainte să se sinucidă i-a dezgropat osemintele, astfel încât să fie găsit.

Bărbatul care s-a sinucis avea - se pare - unele probleme psihice, care se agravau atunci când bea.

Alţi doi bărbaţi din sat sunt daţi dispăruţi de ceva vreme, iar localnicii şi poliţiştii se tem că ar putea avea legătură cu sinuciderea şi crima descoperite acum.

Localnicii spun că bărbatul care s-a sinucis era prieten cu cei trei vecini, daţi dispăruţi. Obişnuiau să petreacă timpul şi să bea împreună. Oamenii îl bănuiesc pe bărbatul de 43 de ani că şi-a ucis prietenii de pahar şi că ar fi mâncat bucăţi din trupul lor.

Poliţiştii din Iaşi anchetează acum crima, sinuciderea, dar şi cele două cazuri de dispariţie, pentru a vedea dacă există vreo legătură între ele.

×
Subiecte în articol: Iași crima
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close