Antena 3 CNN Actualitate Sute de alegători, la secţiile speciale din ţară: Vor reuşi să voteze toţi până la închiderea urnelor? (VIDEO)

Sute de alegători, la secţiile speciale din ţară: Vor reuşi să voteze toţi până la închiderea urnelor? (VIDEO)

Sute de alegători, la secţiile speciale din ţară: Vor reuşi să voteze toţi până la închiderea urnelor? (VIDEO)
06 Dec 2009   •   18:40

Aglomeraţia este cuvântul de ordine la secţiile speciale din mai multe oraşe şi, în special, din Capitală. Sute de alegători au fost şi de această dată nevoiţi să aşteptă ore în şir pentru a ajunge în faţa urnelor.

La Facultatea de Drept, peste o sută de persoane se aflau deja la coadă la puţin timp după deschiderea secţiei speciale. Pe măsură ce a trecut timpul, situaţia s-a înrăutăţit. La secţia specială de la Facultatea de Drept au fost puse la dispoziţie 2.700 de buletine de vot pentru acest tur de scrutin.


Coadă la secţia specială de votare de la Facultatea de Drept



Aglomeraţie a fost şi la secţia specială din Gara de Nord. Aici, procesul de votare a fost întrerupt de mai multe ori din cauza neregulilor.

Secţia specială de la Gara de Nord, închisă pentru a patra oară


Acelaşi lucru s-a petrecut şi la secţia specială de la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa - Aurel Vlaicu, unde votarea a fost suspendată de trei ori.

În Târgovişte, o secţia de vot a fost luată cu asalt de sute de oameni, care s-au călcat în picioare pentru a-şi putea exprima preferinţele electorale.

Îmbulzeală, la o secţie de vot din Târgovişte




Procesul de votare a fost întrerupt pentru scurt timp şi la la secţia specială amenajată în Gara din Braşov. Cu toate acestea, oamenii spun că vor rămâne să voteze oricât de mult ar dura, convinşi de importanţa votului lor.

Secţiile speciale amenajate în autogările din Braşov au fost, însă, mai libere, întrucât au fost mai puţini cei care au mers să voteze acolo.

Procesul de votare, întrerupt la secţia specială din Gara Braşov


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: vot
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close