Antena 3 CNN Actualitate Sute de băimăreni cer eliberarea primarului Cristian Anghel (VIDEO)

Sute de băimăreni cer eliberarea primarului Cristian Anghel (VIDEO)

Sute de băimăreni cer eliberarea primarului Cristian Anghel (VIDEO)
Sursa foto: mars
21 Mar 2010   •   15:22

Marş al tăcerii în semn de susţinere pentru primarul din Baia Mare, Cristian Anghel. Câteva sute de băimăreni - subalterni sau prieteni ai fostului primar - s-au adunat în centrul oraşului. Oamenii cer eliberarea edilului trimis la puşcărie pentru fapte de corupţie.

Cei care au organizat actiunea de protest sunt angajaţii Primăriei Baia Mare, foştii subalterni ai primarului arestat.

"Considerăm, cu tărie, că este vorba de o greşeală, o eroare judiciară, a cărei victimă este primarul Cristian Anghel. Credem că Justiţia Română va îndrepta această eroare. Vom aduce şi noi probe care să vină în apărarea primarului. Suntem convinşi că va fi reabilitat", a declarat Istvan Ludescher, viceprimarul din Baia Mare.

Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost arestat în noaptea de miercuri spre joi, după ce Curtea de Apel Cluj a dat o sentinţă definitivă de condamnare a lui la doi ani şi jumătate. Cristian Anghel este acuzat de procurorii anticorupţie de abuz în serviciu în formă calificată. Edilul a determinat Consiliul Local să aprobe achiziţionarea unui imobil la un preţ de patru orii mai mare decât valoarea de piaţă a acestuia.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Baia Mare primar mars
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close