Antena 3 CNN Actualitate Sute de bucureşteni au participat la prima paradă de după Revoluţie a Jandarmeriei (VIDEO)

Sute de bucureşteni au participat la prima paradă de după Revoluţie a Jandarmeriei (VIDEO)

Sute de bucureşteni au participat la prima paradă de după Revoluţie a Jandarmeriei (VIDEO)
Sursa foto: jandarmerie
03 Apr 2010   •   17:09

Sute de bucureşteni au participat la prima paradă de după Revoluţie a Jandarmeriei Române. Garda de onoare, jandarmi călare, jandarmi alpinişti sau cei de la intervenţii speciale au defilat prin faţa omenilor veniţi să-i vadă, să-i admire. Parada a fost organizată pentru a marca 160 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Caii au fost atracţia paradei. Bucureştenii veniţi cu mic cu mare în Piaţa Constituţiei au putut admira Detaşamentul de Cavalerie al Jandarmeriei.

Garda de Onoare, dar şi jandarmii montani şi cei specializaţi în intervenţii speciale, au defilat pe străzi.

După defilare, jandarmii au făcut şi câteva demonstraţii în faţa publicului.

Cei prezenţi la defilare, au putut admira maşinile din dotarea Jandarmeriei, mai de aproape. Cei mai dornici de aventură au fost copiii.

Dacă băieţii au fost impresionaţi de maşina poliţiei, fetiţele au vrut să vadă caii. Cele mai curajoase s-au urcat în şa.

Manifestări similare vor avea loc şi în duminica de Paşte. Orchestra Jandarmeriei va susţine un concert de promenadă, în Parcul Cişmigiu din Capitală. Evenimentul va fi urmat de retragerea cu torţe a jandarmilor, pe traseul: Parcul Cişmigiu-B-dul Ştirbei Vodă-Calea Victoriei-Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, unde va avea loc un foc de artificii.



Antena 3


×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close