Antena 3 Actualitate Sute de cai ucişi şi aruncaţi într-un lac, la Galaţi. ONG-urile spun că ar putea fi vorba de samsarii de animale

Sute de cai ucişi şi aruncaţi într-un lac, la Galaţi. ONG-urile spun că ar putea fi vorba de samsarii de animale

de M.Z.    |    26 Feb 2013   •   13:10
Sute de cai ucişi şi aruncaţi într-un lac, la Galaţi. ONG-urile spun că ar putea fi vorba de samsarii de animale
Sursa foto: Foto: deviantart.com

Sute de cai ucişi şi aruncaţi în lacul Brateş, de la marginea oraşului Galaţi, au fost descoperiţi, în urmă cu puţin timp. Descoperirea a fost făcută după un apel anonim primit de către jurnalişti, care au anunţat, la rândul lor, autorităţile.

La faţa locului se află reprezetanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare, dar şi ai Politiei, care încearcă să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat.Multe cadavre sunt deja în putrefacţie, potrivit reporterului Antena 3 aflat la faţa locului. Cel mai sigur, animalele au fost sacrificate, pentru că la locul cu pricina nu sunt decât capete, coaste şi copite de cal, şi nu animale moarte de bătrâneţe sau dintr-o herghelie.

Misiunea autorităţilor va fi una dificilă, deoarece în zonă nu există nicio herghelie de la care ar putea proveni caii. Se ia în calcul şi varianta ca aceste leşuri să provină de la un abator clandestin.


×
Subiecte în articol: cai Galați

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close