Antena 3 CNN Actualitate Sute de câştigători la Loteria Fiscală. Ilan Laufer: Mi se pare o idee foarte bună ca premiile să fie acordate pentru sume mici

Sute de câştigători la Loteria Fiscală. Ilan Laufer: Mi se pare o idee foarte bună ca premiile să fie acordate pentru sume mici

Sute de câştigători la Loteria Fiscală. Ilan Laufer: Mi se pare o idee foarte bună ca premiile să fie acordate pentru sume mici
de S.T.    |    15 Apr 2015   •   10:21

Antreprenorul Ilan Laufer a comentat, în ediţia de miercuri a emisiunii Daily Income, prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF.

"Este un mod de a-i stimula pe cumpărători(...). Trebuia să găsim o formulă prin care să educăm populaţia să ceară bonul fiscal", a spus Ilan Laufer.

"În clipa în care noi avem pretenţii de la stat să ne construiască şosele, un sistem de educaţie mai bun... trebuie să înţelegem că şi noi trebuie să contribuim(...). Cu cât avem mai mulţi oameni care câştigă vom avea o educare a populaţiei şi lumea va cere bon fiscal. Nici eu nu credeam că va avea un impact atât de mare, dar salut această idee", a declarat omul de afaceri, invitat în emisiunea Daily Income.
La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.


×
Subiecte în articol: Daily Mail Adrian Maniutiu ilan laufer
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close