Antena 3 CNN Actualitate Sute de oameni au pescuit în continuare mâncare din resturile supermarketului scufundat la Ocna Mureş

Sute de oameni au pescuit în continuare mâncare din resturile supermarketului scufundat la Ocna Mureş

Sute de oameni au pescuit în continuare mâncare din resturile supermarketului scufundat la Ocna Mureş
10 Ian 2011   •   23:20

Nici gardurile, nici agenţii de pază nu pot sta în calea disperării. Sute de oameni s-au aruncat, din nou, în craterul de la Ocna Mureş, pentru a mai pescui mâncare din resturile supermarketului scufundat. Poliţiştii i-au alungat cu greu pe nevoiaşii care-şi riscă viaţa pentru o sticlă de suc.

Craterul din Ocna Mureş a devenit un corn al abundenţei pentru aceşti oameni. Niciodată nu se ştie ce bunătăţi mai ies la suprafaţă.

Autorităţile au început să împrejmuiască groapa şi au pus mai mulţi agenţi de pază, dar degeaba. Prea puţini paznici, prea mulţi săraci dispuşi să-şi rişte viaţa.

 


Apariţia poliţiştilor nu a schimbat prea mult lucrurile. Câţiva oameni s-au furişat cu pungile pline prin spatele lor. “Au fost scoşi urgent afară de poliţia comunitară şi poliţia locală, aşteptăm să vină şi mascaţii de la Alba”, a declarat Augustin Drăguţ, primar Ocna Mureş.

Deocamdată vor încerca să cureţe apa de resturile pe care oamenii le folosesc drept plute. Aşa că nevoiaşii se grăbesc să pescuiască ultimele produse.

×
Subiecte în articol: scufundat Supermarket saraci crater

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close