Antena 3 CNN Actualitate Tabăra de Genii revine la Craiova | Proiect marca România Inteligentă

Tabăra de Genii revine la Craiova | Proiect marca România Inteligentă

De la cer la pământ și sub apă este programul special pregătit de 1 Iunie, de Antena 3 CNN, pentru pentru copiii din Craiova.

de Adrian Ursu    |    Loredana Chimoiu    |    01 Iun 2023   •   11:34

Timp de două zile, cei mici pot lua parte la o serie de ateliere creative, activități educative și interactive, care îi vor antrena să-și dezvolte abilitățile artistice, imaginația, gândirea critică și să descopere știința cu alți ochi.

După succesul de anul trecut, Tabăra de Genii revine în Bănie, în parteneriat cu Primăria Craiova.

ujji.

De la cer la pământ și sub apă este programul special pregătit de Antena 3 CNN pentru pentru copiii din Craiova. Timp de două zile, o serie de ateliere creative, activități educative și interactive sunt provocările pregătite de echipa noastră care îi vor antrena pe cei mici să-și dezvolte abilitățile artistice, imaginația, gândirea critică și să descopere știința cu alți ochi. După succesul de anul trecut, Tabăra de Genii revine în Bănie, în parteneriat cu primăria Craiova

Publicată de Antena 3 pe Joi, 1 iunie 2023

Evenimentul se desfăşoară în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", acolo unde copiii vor participa la diverse activităţi, printre care realitate virtuală, concursuri la plasme interactive sau ateliere educative.

Nu în ultimul rând, copiii se vor transforma pentru o zi în reporteri Antena 3 CNN, vor lua interviuri, vor învăţa să transmită în direct informaţii de breaking news, dar şi să citească ştiri de pe prompter.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close