Antena 3 CNN Actualitate Tabăra de Genii continuă şi astăzi la Craiova | Proiect marca România Inteligentă

Tabăra de Genii continuă şi astăzi la Craiova | Proiect marca România Inteligentă

Program special pregătit de Antena 3 CNN, pentru copiii din Craiova. Cei mici pot participa şi astăzi la o serie de ateliere creative, activități educative și interactive, care îi vor antrena să-și dezvolte abilitățile artistice, imaginația, gândirea critică și să descopere știința cu alți ochi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   09:05

Tabăra de Genii a revenit şi in acest an la Craiova, în parteneriat cu autorităţile locale. Evenimentul se desfăşoară în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", acolo unde copiii participa la diverse activităţi, printre care realitate virtuală, concursuri la plasme interactive sau ateliere educative.

Printre surprizele pregătite, copiii fost reporteri pentru o zi, au învăţat să transmită în direct informaţii de breaking news, dar şi să citească ştiri de pe prompter.

Citeşte şi: Elevii olimpici din Craiova, premiaţi la Tabăra de Genii. Lia Olguţa Vasilescu: "Sper din toată inima ca toţi aceşti tineri geniali să rămână în oraşul nostru"

Evenimentul, desfăşurat la Craiova, face parte din proiectul România Inteligentă, marca Antena 3 CNN.

Tabara de Genii Craiova

De la cer la pamânt si sub apa este programul special pregatit de Antena 3 CNN pentru copiii din Craiova. Timp de doua zile, o serie de ateliere creative, activitati educative si interactive sunt provocarile pregatite de echipa noastra care ii vor antrena

Publicată de Antena 3 pe Vineri, 2 iunie 2023

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close