Antena 3 CNN Actualitate Tabere "last minute" la sfârşitul verii. Vezi care sunt ofertele

Tabere "last minute" la sfârşitul verii. Vezi care sunt ofertele

Tabere "last minute" la sfârşitul verii. Vezi care sunt ofertele
Sursa foto: Foto: aventuraparc.ro
de M.Z.    |    19 Aug 2011   •   22:54

Last minute există şi pentru tabere. Chiar dacă perioada concediilor e pe sfârşite, până la şcoală mai e aproape o lună. Aşa că organizatorii de tabere sportive încă se bat în oferte. Cu bani mai puţini decât la începutul verii, părinţii pot fi siguri că îşi ţin copiii departe de calculator o săptămână.

Preţul pentru şapte zile de cazare într-o tabără, cu toate activităţile incluse, pleacă de la 700 de lei şi poate ajunge la 2000, iar reducerile de final de sezon pot ajunge şi la 30%.

Nu sunt mulţi cei care pot sta deoparte de escaladă, tiroliană, înot sau tenis, mai ales că, acum, taberele tematice sunt mai ieftine decât la începutul verii.

"Noi am început ofertele de vară cu 1.200 de lei şi acum, spre sfârşit, am redus la 850 de lei", a precizat Călin Vodă, reprezentantul unei firme care organizează tabere.

Fie că e tabără de aventuri, de cercetaşi sau de sport, copiii sunt ocupaţi tot timpul zilei.

"Am suplimentat locurile, pentru că cererile au fost destul de numeroase, dat fiind faptul că se apropie sfârşitul vacanţei. Aici sunt activităţi bazate pe sport, pe mişcare, mişcare în aer liber", a spus Marian Manolache, trainer într-o tabără sportivă.

Tabăra nu e doar pentru joacă.

"Învaţă să comunice mai bine, să se prezinte mai bine, învaţă să înţeleagă valorile echipei şi să lucreze ca o echipă. De asemenea, copiii care nu ştiu să înoate ajung până la sfârşitul taberei de înoate 500 de metri", a completat Manolache.

 


×
Subiecte în articol: tabere vara reduceri sport
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close