Antena 3 CNN Actualitate TĂCEREA este răspunsul la ROMATSA. Noul director refuză să stea de vorbă cu presa

TĂCEREA este răspunsul la ROMATSA. Noul director refuză să stea de vorbă cu presa

TĂCEREA este răspunsul la ROMATSA. Noul director refuză să stea de vorbă cu presa
Sursa foto: Foto captura Antena 3
24 Ian 2014   •   22:35

Antena 3 a încercat să contacteze ROMATSA după accident, dar instituţia a pasat orice comunicare către biroul de presă al Ministerului Transporturilor. Aşa că reporterul Antena 3 s-a dus la minister. Numai că, ajuns la minister, reporterul Antena 3 a fost trimis de portar înapoi la Romatsa.

Niciun oficial din cele două instituţii nu a răspuns până acum solicitării noastre.

Romatsa este instituţia asupra căreia planează vina principală pentru lipsa de reacţie după accidentul din Apuseni. Cu toate acestea, reprezentanţii instituţiei nu vor dă dea niciun fel de explicaţii. 

După ce a trimis un mail oficial, reporterul Antena 3 a încercat să ia legătura telefonic cu noul director de la Romatsa. În zadar.

A primit însă imediat un mesaj cu textul: Nu pot vorbi acum...Te sun mai târziu.

Reporterul a încercat să vorbească personal cu cineva din conducerea Romatsa. A fost imposibil, pentru că instituţia nu are birou de presă.

Aceea situaţie şi la Ministerul Transporturilor. Paznicul instituţiei avea o singură problemă: Antena 3 să scoată maşina din curte, pentru că nu are aprobare. 

Până la urmă, nici cei de la Minsterul Transporturilor nu au vrut să comunice cu presa, deşi maşina ministrului era parcată în faţa intrării principale a instituţiei atunci când subordonaţii susţineau că nu este in minister.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close