Antena 3 CNN Actualitate Tăieri de cheltuieli pe linie la Parlament. Cu cât au fost reduse bugetele Camerei Deputaţilor şi Senatului

Tăieri de cheltuieli pe linie la Parlament. Cu cât au fost reduse bugetele Camerei Deputaţilor şi Senatului

Tăieri de cheltuieli pe linie la Parlament. Cu cât au fost reduse bugetele Camerei Deputaţilor şi Senatului
Sursa foto: Foto: Mediafax
31 Aug 2012   •   07:37

Guvernul a redus bugetele Camerei Deputaţilor şi Senatului cu sume importante, la rectificarea bugetară. Aleşii vor fi afectaţi cel mai tare la capitolul deplasări în străinătate.

Deputaţii şi senatorii nu vor mai pleca aşa des în  străinătate. Asta după ce Guvernul a tăiat din bugetul Camerei peste 2,5 milioane de lei, de la acest capitol. În  schimb, la Senat reducerea  a fost de numai 188.000 de lei.

Şi la capitolul protocol sumele au fost micşorate. La Camera  Deputaţilor cu 800.000 de lei, iar la Senat cu 380.000 de lei.

Parlamentul va cheltui mai puţin şi la capitolul  comunicaţii. Bugetele au fost reduse cu 400.000 de lei la  Cameră  şi cu 100.000 de lei la Senat.

Executivul a mai tăiat  bani şi de la încălzire, iluminat şi salubritate. La Camera Deputaţilor bugetul pentru acest capitol a fost redus cu  aproape 180.000 de lei, iar la Senat cu 77.000 de lei.



×
Subiecte în articol: Senat Camera Deputatilor
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close