Antena 3 CNN Actualitate Tâlharii care au încercat să jefuiască mirii la Caransebeş, surprinşi de camerele de supraveghere

Tâlharii care au încercat să jefuiască mirii la Caransebeş, surprinşi de camerele de supraveghere

Tâlharii care au încercat să jefuiască mirii la Caransebeş, surprinşi de camerele de supraveghere
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    12 Sep 2011   •   21:33

Poliţiştii îi caută şi la această oră pe cei care au încercat să-l jefuiească, în noaptea nunţii, pe nepotul fostului deputat Iosif Armaş. Surse din cadrul anchetei spun că cercul de suspecţi este foarte restrâns. Anchetatorii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere şi au reuşit să stabilească filmul evenimentelor.

La ora 5.29, dintr-o maşină neagră au ieşit doi bărbaţi cu cagule pe faţă. Aceştia i-au urmărit timp de o oră pe cei doi însurăţei şi ştiau că sunt singuri. Totul s-a petrecut departe de ochii camerelor de supraveghere. Tâlharii i-au încolţit pe cei doi soţi. Voiau să fure cutia în care se strânsese darul de la nuntă.

Mirele povesteşte că a încercat să se împotrivească, dar unul dintre hoţi l-a lovit cu un telescop metalic. În acel moment, cel de-al doilea tâlhar a scos pistolul şi a apăsat trăgaciul. Glonţul l-a nimerit pe mire în picior.

Cei doi nu au reuşit să pună mâna pe cutia cu darul, unul dintre ospătarii restaurantului a luat-o şi a fugit în bucătărie.

Mai multe filtre rutiere au fost instituite pe raza judeţelor limitrofe. Până acum, niciun suspect nu a ajuns după gratii.

 

×
Subiecte în articol: talhari jaf armat nunta Caransebes
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close