Antena 3 Actualitate Tâlhării urmate de o crimă violentă, în județul Galați: Un recidivist a omorât o femeie și a rănit grav un bărbat, după ce le-a jefuit casele

Tâlhării urmate de o crimă violentă, în județul Galați: Un recidivist a omorât o femeie și a rănit grav un bărbat, după ce le-a jefuit casele

de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   17:00
Tâlhării urmate de o crimă violentă, în județul Galați: Un recidivist a omorât o femeie și a rănit grav un bărbat, după ce le-a jefuit casele
Sursa foto: Hepta

Un recidivist a omorât un om și a rănit grav o altă persoană, în Bălășești, județul Galați. Victimele sunt proprietarii a două case pe care tâlharul le-a jefuit în cursul nopților de duminică și luni. Acesta a fost prins miercuri și arestat preventiv. Criminalul riscă acum închisoare pe viață.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, "este vorba despre două infracțiuni de tâlhărie, una în formă calificată, comisă în noaptea de 17/18 ianuarie, în urma căreia o persoană a fost rănită grav, victima fiind internată în spital, iar cea de a doua în noaptea de 18/19 ianuarie, cu o victimă găsită decedată".

Corespondentul Antena 3, Gabi Vlad, a povestit că faptele au fost de o violență ieșită din comun. Victima grav rănită este un bătrân de 84 de ani, care se află acum internat la un spital din București. Iar femeia care a fost omorâtă în propria locuința avea 77 de ani.

Recidivistul de 30 de ani a fost prins și arestat preventiv miercuri sub acuzația de tâlhărie calificată şi tâlhărie urmată de moartea victimei și riscă acum închisoare pe viață, având în vedere antecedentele penale.

Acesta fusese eliberat condiționat din pușcărie nu mai devreme de septembrie 2020, după ce a executat o pedeapsa tot pentru fapte cu violență.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close