Antena 3 CNN Actualitate Tamponări în lanț pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Cum se circulă acum pe drumul spre mare

Tamponări în lanț pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Cum se circulă acum pe drumul spre mare

Tamponări în lanț pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Cum se circulă acum pe drumul spre mare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Iul 2016   •   12:46

Cel puţin şapte tamponări au avut loc, iar cinci oameni au fost răniţi pe autostrada Bucureşti-Constanţa, cauza fiind ceaţa deasă care s-a format sâmbătă dimineaţă, infornează Centrul Infotrafic.

Întrucât vizibilitatea în unele zone a scăzut sub 100 de metri, este posibil să se mai fi produs şi alte tamponări, dar care nu au mai fost raportate.

Centrul INFOTRAFIC mai informează că, sâmbătă dimineață, în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 a fost unul intens. S-a circulat îngreunat de la ieșirea de pe autostrada A4, la Agigea, până în zona stațiunii Eforie-Nord.

La Agigea, capacitatea de circulație a DN39 este diminuată din cauza lucrărilor care se execută la vechiul pod, două dintre cele patru benzi fiind închise.

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să folosească noul pod. Astfel, venind pe autostrada A4, înainte de ieşire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 - Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

 

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close