Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după un chef cu zeci de persoane în Satu Mare

Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după un chef cu zeci de persoane în Satu Mare

Adolescentul s-a ales cu o bătaie cruntă în urma unui conflict iscat într-un local din Satu Mare, acolo unde circa 60 de persoane ar fi petrecut de Revelion. El se află în stare gravă la Spitalul Judeţean, urmând să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după un chef cu zeci de persoane în Satu Mare
Sursa foto: presaSM
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2021   •   23:30

Potrivit declaraţiei fratelui victimei, scandalul a avut loc într-un local din comuna Cămărzana, judeţul Satu Mare În jurul orei 03.00 dimineaţa s-ar fi iscat un conflcit între mai multe persoane, iar tânărul ar fi fost prins la mijloc.

”A fost o bătaie între 15 persoane, aproximativ, la acel local. Fratele meu a reușit să fugă, iar patru tineri l-au urmărit și l-au bătut. În jurul 04.00 a ajuns acasă plin de sânge, doar cu pantofii și pantalonii pe el. Nu avea nimic deasupra. Imediat am sunat la Poliție și Ambulanță”,  a declarat fratele victimei pentru PresaSM.

Tânărul de 19 ani a ajuns la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior, la cererea părinţilor, nemulţumiţi de îngrijirile medicale pe care le-a primit fiul lor, el a fost transferat Spitalul Județean din Baia Mare, unde se află internat și în prezent, urmând să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Agresorii nu au fost identificaţi

În tot acest timp, familia a încearcat să îi identifice pe agresori, fără succes. 

”Fratele meu va depune plângere la Poliție când va ieși din spital. Eu am înțeles că în momentul în care ar fi început scandalul, la fața locului ar fi fost și o polițistă în timpul liber, care ar putea să știe cine sunt agresorii. Dar toate aceste aspecte urmează să fie clarificate de către Poliție”, mai spune fratele victimei.

 

 

×
Subiecte în articol: tanar stare grava Satu Mare
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close