Antena 3 CNN Actualitate "Ai grijă de tine acolo sus!" Un tânăr de 20 de ani a fost găsit fără viață, după o ceartă cu părinții

"Ai grijă de tine acolo sus!" Un tânăr de 20 de ani a fost găsit fără viață, după o ceartă cu părinții

Tragedie azi noapte în Seini, județul Maramureș. Un tânăr în vârstă de 20 ani a fost găsit fără suflare într-o anexă gospodărească. Se pare că totul ar fi început de la o ceartă cu părinții.

"Ai grijă de tine acolo sus!" Un tânăr de 20 de ani a fost găsit fără viață, după o ceartă cu părinții
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    07 Mai 2023   •   19:53

Tânărul de 20 de ani din orașul Seini, județul Maramureș, ar fi plecat de acasă ieri seara. Acesta a fost găsit de tatăl lui, care l-a adus acasă în jurul orei 23.30. În jurul orei 1.00, tânărul a plecat din nou.

Părinții l-au căutat și l-au găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei, în jurul orei 2.00 dimineața.

Medicii sosiți la fața locului au constatat, din păcate, decesul tânărului. Cazul a fost preluat de polițiști și criminaliști.

Cadavrul acestuia a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Citește și: Tatăl care și-a ținut fiica îl lanțuri până a făcut necroză a fost pus în libertate, în Maramureș | Medicii psihiatri spun că bărbatul are discernământ

Pe rețelele de socializare mesajele de condoleanțe au curs fără încetare: "Rămas bun,Gabi! Vei rămâne mereu în sufletele noastre!", "Mult prea repede, Gabi ai grijă de tine acolo sus", "Rămas bun prieten drag! Condoleanțe familiei!".

×
Subiecte în articol: Maramureș Vasile Dale
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close