Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr și-a bătut gazdele, le-a incendiat apartamentului, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București

Un tânăr și-a bătut gazdele, le-a incendiat apartamentului, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București

O familie din București a sunat la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au fost agresați în propria locuință de un bărbat pe care îl găzduiau o perioadă, până își găsea unde să stea cu chirie. Agresorul a distrus tot și apoi s-a aruncat de la etajul 10.

Un tânăr și-a bătut gazdele, le-a incendiat apartamentului, apoi s-a aruncat de la etajul 10, în București
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    20 Noi 2021   •   16:32

Polițiștii Secției 13 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, până când acesta își găsea o locuință cu chirie.

Cei doi soți au reușit să iasă din apartamentul lor, dar în interior a rămas agresorul, iar la sosirea echipajelor de poliție ușa de acces era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum.

„S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuință arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului.

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului”, potrivit Poliției Capitalei.

În ciuda eforturilor echipajelor de intervenție de a-l liniști pe agresor și de a-l face să coopereze, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, s-a aruncat de la etajul 10. Acesta a fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care urmează să stabilească toată starea de fapt.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close