Antena 3 CNN Actualitate Tânăr bătut de două fete, pus în genunchi şi obligat să le sărute pantofii: "Filmează asta!"

Tânăr bătut de două fete, pus în genunchi şi obligat să le sărute pantofii: "Filmează asta!"

Un tânăr a fost bătut, umilit, pus în genunchi şi obligat să sărute pantofii de două fete, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov, iar scenele umilitoare au fost filmate şi apoi publicate pe reţelele de socializare.

Tânăr bătut de două fete, pus în genunchi şi obligat să le sărute pantofii: "Filmează asta!"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    21 Noi 2020   •   12:00

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, în localitatea 1 Decembrie din judeţul Ilfov. Tânărul filmat apare în imagini în timp ce plânge şi le imploră pe cele două fete care, potrivit unor surse, ar fi în clasa a VIII-a, să îl lase în pace.

Imaginile îngrozitoare au fost postate pe reţelele de socializare la scurt timp după ce tânărul a fost bătut, umilit, pus în genunchi şi obligat să le sărute agresoarelor pantofii, dar şi ameninţat că va fi înjunghiat.

Cel mai probabil, cele două eleve erau însoţite şi de alţi prieteni, respectiv câţiva băieţi, care l-ar fi intimidat pe tânăr şi l-ar fi obligat să facă tot ce au vrut cele două fete.

Conflictul între tânăr şi cele două fete ar fi pornit pe internet, iar fetele au vrut apoi să se răzbune.

Astfel, tânărul a ajuns într-o casă în care se aflau mai mulţi prieteni, printre care şi cele două fete, iar de acolo a pornit totul.

Pentru ca umilinţa să fie şi mai mare, cei care au filmat momentele au postat apoi clipul video pe reţelele sociale.

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi cu privire la clipul video care circulă pe Facebook şi alte reţele şi au deschis o anchetă pentru identificarea celor două agresoare, dar şi a celorlalţi tineri care au participat la agresiunea împotriva băiatului filmat.

"În urma imaginilor apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că față de un minor sunt exercitate acte de violență și amenințări de către alte două persoane", Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov transmite că polițiștii orașului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal.

"În continuare, Polițiștii orașului Măgurele desfășoară activități specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-au desfășurat actele de violență, pentru luarea masurilor legale, care se impun", transmit polițiștii din Ilfov.

×
Subiecte în articol: Ilfov
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close