Antena 3 CNN Actualitate Tânăr băut, ameninţări cu sinuciderea şi circ pe bloc

Tânăr băut, ameninţări cu sinuciderea şi circ pe bloc

Tânăr băut, ameninţări cu sinuciderea şi circ pe bloc
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Iun 2015   •   08:41

Un tânăr, băut bine, s-a urcat pe terasa unui bloc din Iaşi şi a ameninţat că se aruncă pentru că a fost părăsit de iubită. 

 
Încurajat de faptul că se adunaseră zeci de curioşi să-l vadă, bărbatul s-a prefăcut de mai multe ori ca se arunca. În timp ce el se dădea în spectacol la înălţime, pompierii au întins lângă bloc o saltea gonflabilă,  în cazul care tânărul s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut. 
 
Tânărul era în oraş împreună cu prietenii de pahar când, din senin, s-a ridicat de la masă fără nicio vorbă, s-a urcat pe terasa unui bloc şi a început să ameninţe că se sinucide. Bărbatul ar fi vrut să-i demonstreze iubitei, care îl părăsise, că nu poate trăi fără ea. 
 
Zeci de trecători s-au oprit să vadă ce se întâmplă. Odată ce s-a văzut înconjurat de spectatori, tânărul a început să simuleze că sare de bloc. 
 
În timp ce bărbatul se distra la înălţime, poliţiştii şi pompierii erau pregătiţi să intervină. Cei de la ISU au adus şi o saltea gonflabilă.
 
După patru ore de circ, un văr al tânărului a urcat pe terasă, s-a apropiat de el sub pretextul că îi dă o ţiogară, şi l-a prins în braţe, iar echipele de intervenţie l-au tras pe acoperişul blocului.
 
Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri şi, foarte probabil, va fi supus şi unui control psihiatric.
 

×
Subiecte în articol: tanar baut sinucidere bloc iubita pompieri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close