Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Brăila, prins într-o acţiune "Blitz" a Poliţiei când conducea cu 136 de km/h peste limita legală

Tânăr din Brăila, prins într-o acţiune "Blitz" a Poliţiei când conducea cu 136 de km/h peste limita legală

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Brăila, a fost prins de poliţişti într-o acţiune "Blitz" când conducea cu o viteză mai mare cu 136 de km/h faţă de limita legală.

Tânăr din Brăila, prins într-o acţiune "Blitz" a Poliţiei când conducea cu 136 de km/h peste limita legală
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    27 Oct 2022   •   12:42

Tânărul şofer a fost surprins, în interiorul localităţii Vărsătura din Brăila, în timp ce conducea cu 186 de km/h pe o porţiune de drum unde viteza maximă legală era de 50 de km/h.

Drept urmare, el a rămas fără permis de conducere pentru următoarele patru luni.

"Ieri noapte, 26 octombrie a.c., în jurul orei 00:34, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi în cadrul unei acțiuni tip ,,Blitz", au depistat și oprit în trafic un brăilean în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe DE 584, în interiorul localității Vărsătura, din județul Brăila. 

Aparatul radar a înregistrat o viteză de 186 km/h, cu 136 mai mult decât limita maximă admisă pe acest tronson de drum.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 120 de zile și eliberată dovadă fără drept de circulație", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close