Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Câmpina a găsit un BMW stricat şi fără baterie pe marginea DN1 şi l-a vândut cu 1500 de lei

Un tânăr din Câmpina a găsit un BMW stricat şi fără baterie pe marginea DN1 şi l-a vândut cu 1500 de lei

Un tânăr din Câmpina a ajuns în arest, după ce a găsit un BMW stricat şi fără baterie pe marginea DN1 şi apoi i l-a vândut unui cunoscut pentru suma de 1500 de lei.

Un tânăr din Câmpina a găsit un BMW stricat şi fără baterie pe marginea DN1 şi l-a vândut cu 1500 de lei
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2023   •   14:56

Totul s-a întâmplat pe 29 aprilie, atunci când proprietarul BMW-ului a rămas cu maşina stricată pe marginea drumului, la Câmpina. Pentru că nu a putut să repare maşina, tânărul a scos bateria tocmai pentru ca hoţii să nu îi fure maşina.

Ulterior, el a plecat acasă şi apoi s-a întors pentru a-şi recupera maşina, însă a avut parte de o surpriză. Maşina nu mai era, astfel că a mers la Poliţie şi a reclamat furtul.

În urma unei anchete, poliţiştii din Câmpina au reuşit să desluşească misterul dispariţiei autoturismului marca BMW, notează observatorulph.ro.

"La data de 8 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 29 aprilie, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 20 de ani din, municipiul Câmpina, despre faptul că în noaptea precedentă ar fi lăsat autoturismul personal în afara părții carosabile pe DN1, întrucât acesta nu mai funcționa, iar când a revenit a constatat lipsa acestuia.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Câmpina, care a declarat polițiștilor că bunul sustras l-ar fi vândut unei persoane din comuna Măgureni.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: Campina IPJ Prahova DN 1
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close