Antena 3 CNN Actualitate Tânăr condamnat la opt ani de închisoare după ce a exploatat sexual patru eleve din Huşi

Tânăr condamnat la opt ani de închisoare după ce a exploatat sexual patru eleve din Huşi

Tânăr condamnat la opt ani de închisoare după ce a exploatat sexual patru eleve din Huşi
de S.T.    |    21 Ian 2013   •   20:23

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Vaslui a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru trafic de minori în formă continuată, după ce a exploatat sexual patru eleve cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care învăţau la şcoli din municipiul Huşi, informează Mediafax.
   
La o lună de la trimiterea sa în judecată de către procurorii de la Crimă organizată, tânărul de 25 de ani a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la opt ani de închisoare pentru trafic de minori în formă continuată după ce, anul trecut, a racolat eleve din municipiul Huşi, pe care apoi le-a obligat să practice prostituţia.
   
Potrivit rechizitoriului procurorilor vasluieni din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), adolescentele cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani erau oferite clienţilor, în special din municipiul Huşi. Clienţii plăteau între 50 şi 200 de lei pentru întreţinerea de raporturi sexuale.
   
Pe lângă condamnarea la opt ani de închisoare, instanţa de judecată a dispus şi confiscarea sumei de 67.000 de lei de la tânăr, bani care au fost obţinuţi din exploatarea sexuală a elevelor. În plus, magistraţii Tribunalului Vaslui i-au indisponibilizat tânărului un autoturism pe care l-a folosit la transportul adolescentelor către clienţi.

×
Subiecte în articol: Husi judecata
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close