Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Cupşeni a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei, iar când a aflat că nu este cocaină a mers direct la Poliţie

Un tânăr din Cupşeni a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei, iar când a aflat că nu este cocaină a mers direct la Poliţie

Un tânăr din comuna Cupşeni din Maramureş a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei, iar când a aflat că nu este cocaină, a mers direct la Poliţie.

Un tânăr din Cupşeni a cumpărat aspirină pisată în valoare de 8.000 de lei, iar când a aflat că nu este cocaină a mers direct la Poliţie
Sursa foto: Smithsonian Magazine
de Vasile Dale    |    23 Aug 2022   •   20:48

Totul a ieşit la iveală după ce tânărul a mers la Poliţia Târgu Lăpuş pentru a reclama faptul că un alt tânăr l-a înşelat cu suma de opt mii de lei.

Când au aflat despre ce este vorba, poliţiştilor nu le-a venit să creadă.

Concret, tânărul în vârstă de 20 de ani s-a înţeles cu un fals dealer de droguri să cumpere cocaină în valoare de 8.000 de lei. Acesta din urmă a pisat mai multe pastile de aspirină şi i le-a vândut băiatului din Cupşeni.

La rândul său, acesta a început să vândă mai departe aşa-zisa cocaină, însă clienţii s-au plâns de calitatea îndoielnică.

Ulterior, tânărul a aflat că, de fapt, cocaina pe care a cumpărat-o cu 8.000 de lei era aspirină pisată. După mai multe zile în care s-a gândit dacă este în regulă să meargă la Poliţie, el s-a decis să îl reclame pe falsul dealer care l-a înşelat.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru înşelăciune, iar în ceea ce priveşte traficul de droguri poliţiştii nu pot face nimic pentru că aspirina nu se află pe lista substanţelor interzise.

×
Subiecte în articol: Cupşeni Maramureș
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close