Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 23 de ani, reţinut pentru uciderea taximetristului din Oradea

Tânăr de 23 de ani, reţinut pentru uciderea taximetristului din Oradea

Tânăr de 23 de ani, reţinut pentru uciderea taximetristului din Oradea
Sursa foto: taxi
12 Feb 2009   •   18:32

Un tânăr din Oradea, în vârstă de 23 de ani, a fost reţinut joi de procurori, fiind considerat principalul suspect în cazul taximetristului ucis prin împuşcare, al cărui corp a fost descoperit pe calea Sântandreiului.
"Urmare a unor indicii care au rezultat din cercetările efectuate, joi, la ora 01.30, a fost identificat ca suspect în cauză şi prins un bărbat în vârstă de 23 de ani din Oradea, cu antecedente penale de furt şi alte infracţiuni", a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Dorel Moţiu.
"Procurorul de caz a început urmărirea penală pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, dispunându-se reţinerea sa pe o durată de 24 de ore. Deocamdată nu putem dă oferim mai multe detalii, pentru că ancheta este încă în desfăşurare", a mai spus procurorul Moţiu.
Un taximetrist a fost împuşcat şi ucis în Oradea, marţi noapte, în timpul unei curse. Ucigaşul i-a abandonat trupul într-un şanţ de pe centura oraşului, acesta fiind găsit miercuri la prânz, lângă o barieră peste calea ferată de pe şoseaua de centură a oraşului.
Taximetristul a răspuns la apelul de control dat prin dispeceratul firmei la ora 4.00 dimineaţa, însă la următorul, de la ora 6.00, nu a mai răspuns, conform colegilor săi. Anchetatorii au descoperit că taximetristului ucis i-au fost furate telefoanele mobile, banii, precum şi actele personale.
Victima, Peter Bajkan, avea 39 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ucis crima omor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close