Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Dâmboviţa, înjunghiat în plămâni de un cămătar din Capitală (VIDEO)

Tânăr din Dâmboviţa, înjunghiat în plămâni de un cămătar din Capitală (VIDEO)

Tânăr din Dâmboviţa, înjunghiat în plămâni de un cămătar din Capitală (VIDEO)
04 Iun 2010   •   13:44


Cămătăria se dovedeşte în continuare o afacere periculoasă, iar recuperarea banilor nu se poate face decât prin violenţă. Este şi cazul unui cămătar din Bucureşti, care l-a înjunghiat în plămâni pe fiul unui bărbat din Dâmboviţa care îi datora bani. Cerea 500.000 de Euro, în schimbul celor 130.000 împrumutaţi. Tânărul a fost transportat la spital în stare gravă.

Totul a pornit de la o datorie pe care capul familiei o avea la cămătari. Împrumutase 130.000 de euro şi acum trebuia să îi dea înapoi cu o dobândă uriaşă.

Bărbatul susţine că a fost chemat de cămătari pentru a achita suma respectivă. Când a ajuns acolo, însă, a fost atacat cu o bâtă şi un cuţit.

Fiul bărbatului a încercat să-l ajute pe tatăl său, însă a fost înjunghiat.

Atacatorul l-a lăsat pe bătrân la pământ şi pe fiul său într-o baltă de sânge. Şi-a abandonat maşina şi a fugit. Porivit Mediafax, atacatorul, în vârstă de 59 de ani, a fost identificat şi adus de către poliţişti la Târgovişte, pentru audieri.

Tânărul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, în stare gravă, având un plămân perforat şi lovituri la coaste.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: camatari injunghiat Dambovita datorie
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close