Antena 3 CNN Actualitate Tânăr căutat cu disperare de familie după ce a plecat la bancă și nu a mai ajuns acasă

Tânăr căutat cu disperare de familie după ce a plecat la bancă și nu a mai ajuns acasă

Un tânăr de 34 de ani din municipiul Slatina, care a plecat luni de acasă, la bancă, pentru efectuarea unei operațiuni bancare, este căutat de familie și de polițiști. Dispariția bărbatului a fost anunțată la Poliție de cumnatul său.

Tânăr căutat cu disperare de familie după ce a plecat la bancă și nu a mai ajuns acasă
de Dan Gabor    |    24 Noi 2020   •   16:45

„La data de 23 noiembrie, în jurul orei 23:00, un bărbat din municipiul Slatina a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, cumnatul său, Ionuț Cătălin Tudor, de 34 ani, din loclitate, a plecat de la domiciliu sub pretextul că are de efectuat o operațiune bancară și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ionuț are 1,85 – 1,90 metri, constituție atletică, părul tuns scurt de culoare șaten, ochii căprui, fără a avea semne distinctive. În momentul plecării de la domiciliu, Ionuț Cătălin purta o geacă neagră, din fâș, o pereche de blugi, pantofi sport albaștri, iar pe cap purta o șapcă albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

×
Subiecte în articol: tanar tanar disparut
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close