Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr drogat din Mamaia, filmat cum urlă în maşină, în timp ce se afla la volanul autoturismului

Un tânăr drogat din Mamaia, filmat cum urlă în maşină, în timp ce se afla la volanul autoturismului

Scene greu de imaginat, în noaptea de joi spre vineri, la Constanţa, în zona Aqua Park.

Un tânăr drogat din Mamaia, filmat cum urlă în maşină, în timp ce se afla la volanul autoturismului
Sursa foto: Captura video
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2021   •   13:30

Martorii la incident spun că aproape de miezul nopţii, în sensul giratoriu de la Aqua Park, dintr-o maşină parcată se auzeau urlete şi muzică tare.

Oamenii care treceau prin preajmă au oprit să vadă ce se întâmplă şi spun că în autoturism se afla un tânăr care plângea, urla şi vărsa, cel mai probabil fiind băut şi drogat, potrivit focuspress.ro.

Martor: Sigur era drogat

"Sigur era drogat", spune unul dintre cei care a oprit să vadă ce se întâmplă. Apoi, el şi prietenii cu care se afla au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns şi Poliţia şi un echipaj de Ambulanţă. 

Tânărul în cauză a fost transportat la spital, iar oamenii legii fac cercetări.

"La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța.

Poliţia: Tânărul de 22 de ani consumase canabis

Bărbatul în cauză, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive", se arată în comunicatul IPJ Constanţa, remis, vineri, presei.

×
Subiecte în articol: Mamaia canabis drogat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close