Antena 3 CNN Actualitate Se plictisea în carantină și a ieșit să își viziteze prietenii. Ce amendă a primit când a dat nas în nas cu poliția

Se plictisea în carantină și a ieșit să își viziteze prietenii. Ce amendă a primit când a dat nas în nas cu poliția

Un tânăr de 21 ani, din comuna Cuza Vodă, jud. Galați, sosit în țară pe 24 decembrie, s-a gândit să își condimenteze carantina cu o vizită la prieteni.  Ghinion, însă! În stația de autobuz s-a întâlnit cu poliția...   

Se plictisea în carantină și a ieșit să își viziteze prietenii. Ce amendă a primit când a dat nas în nas cu poliția
Sursa foto: Jandarmeria Galați
de Dana Musceleanu    |    06 Ian 2021   •   10:40

Marţi, în jurul orei 18,00, jandarmii aflaţi în misiune de asigurare a ordinii publice şi verificarea respectării măsurilor impuse de carantină în comuna Cuza Vodă au observat într-o staţie de autobuz din localitate un tânăr care încerca să îşi ascundă privirea. Jandarmii s-au apropiat, iar în urma legitimării au observat că pe numele acestuia figurează menţiunea „persoană aflată în carantină.”

„Din verificări a rezultat faptul că tânărul a intrat în ţară pe data de 24 decembrie 2020, venind dintr-o zonă galbenă, iar pentru 14 zile urma să stea în carantină la adresa de domiciliu, aşa cum a declarat în formularul completat la punctul de intrare în ţară”, a transmis Jandarmeria Galaţi, potrivit Adevărul.

Tânărul a declarat jandarmilor că s-a plictisit acasă şi dorea să viziteze doi prieteni. Probabil i-a trecut plictiseala când a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 1.200 lei.   
 

×
Subiecte în articol: Galați carantină
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close