Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Galaţi şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist

Un tânăr din Galaţi şi-a înjunghiat părinţii şi un poliţist

Un tânăr din Galaţi şi-a înjunghiat părinţii, dar şi pe un poliţist care a sărit în ajutorul oamenilor atacaţi de propriul fiu.

de Gabi Vlad    |    13 Feb 2024   •   15:35

Update 17:05 În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat de colegii agentului rănit și dus la secție. El are 34 de ani și locuiește cu chirie la câteva blocuri distanță de părinții săi. 

Cel mai probabil, suspectul va fi pus sub acuzare pentru tentativă de omor și ultraj și va trece, obligatoriu, printr-o expertiză medico-legală care să stabilească dacă are discernământ.

15.35 Potrivit primelor informaţii, tânărul s-ar fi luat la ceartă cu părinţii şi apoi a folosit un cuţit pentru a-i înjunghia. Tatăl suspectului, grav rănit în atac, a fost transportat de urgenţă la spital, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Un poliţist care a intervenit pentru a-i salva pe cei doi soţi de fiul violent a fost, la rândul său, înjunghiat de atacatorul, care ulterior a fugit.

Agentul a reuşit să ceară întăriri, astfel că mai multe echipaje ale Poliţiei au porint pe urmele suspectului, reuşind în cele din urmă să îl prindă pe o stradă din oraş.

Potrivit unor surse, poliţistul înjunghiat purta vesta de protecţie în momentul atacului, astfel că a suferit doar o rană uşoară. Suspectul în vârstă de 34 de ani s-ar afla sub influenţa drogurilor, el fiind cunoscut cu numeroase internări la spitalul de psihiatrie.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close