Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a găsit un rucsac plin cu bani pe o stradă din Bolintin Deal şi a mers direct la Poliţie

Un tânăr a găsit un rucsac plin cu bani pe o stradă din Bolintin Deal şi a mers direct la Poliţie

Un tânăr din Giurgiu a găsit un rucsac plin cu bani, pe o stradă din Bolintin Deal şi, fără să stea pe gânduri, a mers direct la Poliţie să îl predea.

Un tânăr a găsit un rucsac plin cu bani pe o stradă din Bolintin Deal şi a mers direct la Poliţie
Sursa foto: IPJ Giurgiu
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2022   •   18:27

Totul s-a întâmplat miercuri, atunci când doi bărbaţi, angajaţi ai unei firme de construcţii au pus rucsacul plin cu bani pe plafonul unei maşini şi au uitat de el, iar când au plecat, rucsacul a căzut pe stradă.

Un tânăr din localitatea Ulmi, judeţul Giurgiu, a văzut totul şi a găsit rucsacul, iar când l-a deschis nu i-a venit să creadă. Mai multe teancuri cu bani se aflau înăuntru, astfel că a decis să meargă direct la Poliţie să îl predea.

"La data de 06 iulie, ora 18.00, la postul de poliţie Bolintin Deal s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 27 ani, din localitatea Ulmi, judeţul Giurgiu care a predat organelor de poliţie un rucsac negru, găsit pe o stradă în localitatea Bolintin Deal. Poliţiştii au verificat interiorul rucsacului şi au constatat faptul că, într-unul din compartimente, se aflau 37.000 de lei, un portofel negru şi un bon fiscal, fără acte de identificare", se arată într-o informare a IPJ Giurgiu.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au descoperit că rucsacul, dar şi banii, aparţineau unui bărbat de 36 de ani din oraşul Găeşti, judeţul Dâmboviţa, administrator al firmei de construcţii la care sunt angajaţi cei doi bărbaţi care au uitat rucsacul cu bani pe plafonul maşinii.

×
Subiecte în articol: Bolintin Deal Giurgiu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close