Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Iaşi, trădat de prieteni în noaptea de Revelion, se răzbună pe drum spre casă

Tânăr din Iaşi, trădat de prieteni în noaptea de Revelion, se răzbună pe drum spre casă

Un tânăr din Iaşi, trădat de prieteni chiar în noaptea de Revelion, atunci când ar fi trebuit să meargă la o petrecere, s-a răzbunat pe aceştia în timp ce mergea spre casă.

Tânăr din Iaşi, trădat de prieteni în noaptea de Revelion, se răzbună pe drum spre casă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2021   •   17:00

Tânărul din Iaşi a aflat că prietenii săi vor organiza o petrecere în noaptea de Revelion, în casa unuia dintre ei. Pentru ca totul să meargă ca la carte, iar Poliţia şi vecinii să nu afle de petrecere, tinerii au impus o serie de reguli, inclusiv reguli de acces în casă.

În noaptea de Revelion, tânărul şi-a sunat prietenii, însă aceştia nu i-au răspuns, astfel că a plecat spre casa în care ştia că va fi organizată petrecerea de Anul Nou.

Din nefericire pentru el, a uitat regulile impuse de petrecăreţi pentru a se feri de ochii vecinilor şi implicit de a scăpa de amenzile Poliţiei.

Astfel, în loc să bată la uşa din spate a casei, tânărul a mers la uşa principală, a bătut şi a sunat la sonerie, însă nimeni nu i-a răspuns. Acelaşi lucru s-a întâmplat când, din nou, şi-a sunat prietenii aflaţi în casă.

Tânăr din Iaşi, răzbunat de poliţişti după ce nu a fost primit de prieteni la petrecerea de Revelion

Pe drum spre casă, supărat că nu a fost primit la petrecere, dar şi pentru că a fost trădat de prieteni, tânărul s-a întâlnit cu un echipaj al Poliţiei şi fără să stea pe gânduri a pus la cale un plan de răzbunare.

Drept urmare, acesta şi-a pârât prietenii care se distrau la petrecerea de Revelion.

Echipajul de Poliţie a mers la casa indicată de tânărul trădat, acolo unde poliţiştii au descoperit că întradevăr era în toi o petrecere, cu băutură şi cu muzică.

În momentul în care poliţiştii au sunat la uşă, petrecăreţii au închis muzica şi au stins luminile, însă într-un final, proprietarul casei a fost nevoit să le deschidă.

Toţi cei prezenţi au fost amendaţi pentru nerespectarea regulilor privind distanţarea socială în contextul pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: Iași revelion
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close